Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës absolutisht
absolutisht:

absolutísht ndajf. në mënyrë absolute, plotësisht: absolutisht i sigurt.

Sinonime / Të përafërta:
plotësisht