Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës aborigjen
aborigjen:

aborigjén,-i m. sh. -ë(t) vendës, rrënjës.

aborigjen:

aborigjén,-e mb. vendës, rrënjës: popullsi aborigjene.

Sinonime / Të përafërta:
rrënjës
vendës