Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës çalamelas
çalamelas:

çalamélas (çalamélazi) ndajf. 1. çalas. 2. symbyllas.

Sinonime / Të përafërta:
çalas
symbyllas