Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës çakrraç
çakrraç:

çakrráç,-i m. sh. -a(t) zool. qukapik.

Sinonime / Të përafërta:
qukapik
Të ngjashme:
kakaraç:

kakaráç,-i m. sh. -ë(t) misër i zier.