Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës çakaçukthi
çakaçukthi:

çakaçúkthi ndajf. mënyrë të luajturi me bizë, duke e hedhur që të ngulet në tokë.