Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës çakçirë
çakçirë:

çakçírë,-t m. sh. kofsharë, tirq.

Sinonime / Të përafërta:
kofsharë
tirq